Τζιν εγκυμοσύνης: ο απόλυτος οδηγός αγοράς

Αν λατρεύετε τα τζιν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα αφήσετε στην άκρη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Για την ακρίβεια, πολυάριθμες έρευνες έχουν δείξει πόσο σημαντικό για την ευεξία της εγκύου και του εμβρύου είναι να νιώθει η μέλλουσα μαμά ήρεμη και χαρούμενη σε αυτή την ολοκαίνουρια φάση της ζωής της. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, υπάρχουν τα τζιν εγκυμοσύνης. Σας χαρίζουν την άνετη αίσθηση των τζιν, έχουν το ίδιο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά είναι πιο βολικά και προσαρμόζονται με χάρη πάνω στην κοιλίτσα. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, για να αγοράσετε το ιδανικό τζιν εγκυμοσύνης για εσάς.

Πότε πρέπει να αρχίσω να φοράω τζιν εγκυμοσύνης;

Το πότε θα πρέπει να αγοράσετε ένα τζιν εγκυμοσύνης είναι μια απάντηση που δεν μπορεί να είναι ίδια για όλες τις εγκύους, καθώς η κοιλιά της καθεμίας μεγαλώνει με διαφορετικό ρυθμό. Όταν το παλιό σας τζιν αρχίζει και σας πιέζει, είναι μια καλή στιγμή να σκεφθείτε την αγορά ενός παντελονιού εγκυμοσύνης. Πάντως, ένας από τους μεγαλύτερους μύθους περί εγκυμοσύνης είναι ότι ένα στενό παντελόνι βλάπτει το έμβρυο. Στην πραγματικότητα, μόνο αν φοράτε για πολλές ώρες συνεχόμενα ένα πολύ στενό παντελόνι μπορεί το έμβρυο να νιώσει λίγο άβολα. Απλώς, όταν η κοιλιά μεγαλώσει, η ίδια η έγκυος προτιμάει κάτι πιο άνετο.

Γιατί να μην αγοράσω ένα κανονικό τζιν σε μεγαλύτερο μέγεθος;

Μπορεί αυτή η απορία να ακούγεται πολύ λογική, όμως στην πραγματικότητα τα τζιν εγκυμοσύνης υπάρχουν, για να κάνουν την έγκυο να νιώθει όχι απλά άνετα, αλλά και όμορφα. Ένα τζιν σε μεγαλύτερο μέγεθος θα χωρέσει βέβαια στο σώμα, όμως θα είναι φαρδύ και σε σημεία που δεν σας κολακεύουν, όπως τα πόδια και ο καβάλος. Αντίθετα, ένα τζιν εγκυμοσύνης έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να αγκαλιάζει αρμονικά την κοιλίτσα, αλλά στο υπόλοιπο σώμα να εφαρμόζει τέλεια, όπως ένα απλό τζιν.

Σε τι σχέδια βγαίνουν τα τζιν εγκυμοσύνης;

Τα τζιν εγκυμοσύνης βγαίνουν καταρχάς σε όλα τα κλασικά σχέδια των τζιν, δηλαδή skinny, καμπάνα, σε boyfriend στυλ ή ίσια γραμμή. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν διαφοροποιήσεις και στον τρόπο, με τον οποίο κουμπώνουν στην κοιλιά. Κάποια τζιν κουμπώνουν πολύ χαμηλά κάτω από την κοιλιά και διαθέτουν λάστιχο που τα συγκρατεί και φτάνει πάνω από την κοιλιά. Άλλα είναι ψηλόμεσα και κουμπώνουν πάνω από την κοιλιά, είναι όμως πολύ ελαστικά στο σημείο αυτό. Κάποια άλλα, έχουν φαρδιά γραμμή και διαθέτουν κορδόνι που τα συγκρατεί. Το τι θα προτιμήσετε εξαρτάται από το σωματότυπό σας και τον τρόπο, με τον οποίο μεγαλώνει η κοιλιά σας.

Θυμηθείτε πάντως ότι λίγες φορές στη ζωή σας θα είστε έγκυος, οπότε αξίζει να απολαύσετε αυτή την περίοδο. Το να αγοράσετε ένα παντελόνι που σας κολακεύει είναι απαραίτητο, για να αισθάνεστε όμορφα με τον εαυτό σας σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο, ακόμα και αν πρόκειται να το φορέσετε μόνο λίγους μήνες.

 

Δείτε μια μεγάλη συλλογή σε παντελόνια, βερμούδες και τζιν εγκυμοσύνης σε πολύ οικονομικές τιμές και υπέροχα σχέδια στο ηλεκτρονικό κατάστημα Mama Said.