Ostrianet.gr - Σφουγγαρίστρα καθαριζει πατωμα

Ποια είναι η διαφορά στις οικιακές και τις επαγγελματικές σφουγγαρίστρες;

Η αγορά μιας σφουγγαρίστρας για την επιχείρησή σας είναι απλή υπόθεση, σωστά; Πόσο διαφορετικές είναι οι επαγγελματικές σφουγγαρίστρες από αυτές που προορίζονται για οικιακή χρήση; Και όμως, θα εκπλαγείτε από το πόσο μεγάλη είναι η διαφορά.

Εμφανισιακά, οι επαγγελματικές σφουγγαρίστρες δεν διαφέρουν πολύ από τις οικιακές. Οι ομοιότητες όμως σταματάνε εδώ. Από την κατασκευή τους, το υλικό τους, μέχρι και την συντήρησή τους, οι διαφορές είναι μεγάλες. Ας δούμε παρακάτω σε τι διαφέρουν λοιπόν μεταξύ τους.

Σκοπός

Η μεγαλύτερη διαφορά τους είναι ο σκοπός για τον οποίο τις χρησιμοποιούμε. Οι οικιακές σφουγγαρίστρες είναι για το καθάρισμα μικρότερων χώρων στους οποίους υπάρχει μικρή κινητικότητα σε σχέση με ένα κατάστημα. Επίσης, στα σπίτια δεν φοράμε παπούτσια τις περισσότερες φορές, άρα η βρωμιά δεν είναι πολλή. Οι επαγγελματικές σφουγγαρίστρες αντιθέτως τις κατασκευάζουν ειδικά για μεγαλύτερο όγκο βρωμιάς. Αφού βρομίζει από τα παπούτσια των πελατών που μπαινοβγαίνουν στο κατάστημά σας όλη μέρα. Καθώς και από την σκόνη του δρόμου που μπαίνει από τις πόρτες ή και τα παράθυρα.  Ειδικότερα για τις επαγγελματικές κουζίνες, όπου η αφαίρεση λεκέδων από τρόφιμα πρέπει να γίνει με μεγάλη αποτελεσματικότητα!

Ostrianet.gr - Σφουγγάρισμα Σπιτιού

Υψηλότερη ποιότητα

Οι οικιακές σφουγγαρίστρες είναι ό,τι πρέπει για το σπίτι μας. Όμως δεν μπορούν να καθαρίζουν τόσο καλά όσο οι ανταγωνιστές τους. Οι επαγγελματικές σφουγγαρίστρες μπορούν να καθαρίζουν παντός τύπου λεκέδες με άψογα αποτελέσματα. Καθώς τις κατασκευάζουν ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Έχουν μεγαλύτερη κεφαλή και τις κατασκευάζουν από πιο ανθεκτικά υλικά. Τα κοντάρια είναι μεγαλύτερα και πιο στιβαρά ώστε να αντέχουν στη συχνή χρήση για καθαρισμό μεγάλων επιφανειών.

Ostrianet.gr - Σφουγγάρισμα Επιχείρησης

 

Συντήρηση

Ας δούμε τώρα γιατί δεν αξίζει να αγοράσετε επαγγελματικές σφουγγαρίστρες για το σπίτι. Αυτές που είναι κατάλληλες για οικιακή χρήση φυσικά μπορούμε να καθαρίζουμε και να συντηρούμε πολύ πιο εύκολα. Διότι δεν είναι εφικτό να μπαίνουν στη διαδικασία βαθύ καθαρισμού τους στην καθημερινότητα. Ούτε υπάρχει και λόγος εφόσον η βρωμιά που απομακρύνουμε από το σπίτι δεν είναι τόσο μεγάλη όσο σε ένα εστιατόριο, για παράδειγμα. Οι επαγγελματικές σφουγγαρίστρες όμως χρειάζονται πολύ καλή συντήρηση για να καθαρίζουν αποτελεσματικά κάθε φορά. Εφόσον απομακρύνουν δύσκολους λεκέδες και σε καθημερινή βάση, βρωμίζουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα, οπότε πρέπει να τις φρεσκάρουμε τακτικά. Επιπλέον, τις κατασκευάζουν ώστε να αντέχουν την τακτική συντήρηση και την απολύμανση χωρίς να φθείρονται.

 

Μην κάνετε το λάθος να προμηθευτείτε σφουγγαρίστρες οικιακής χρήσης για την επιχείρησή σας. Δεν θα μείνετε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ούτε επίσης να αγοράσετε επαγγελματικές σφουγγαρίστρες για το σπίτι σας. Ο κάθε τύπος σφουγγαρίστρας είναι σχεδιασμένος ώστε να εξυπηρετεί τον δικό του σκοπό, οπότε επενδύστε έξυπνα!

Μπορείτε να βρείτε επαγγελματικές σφουγγαρίστρες  στο Ostrianet!