Σε αυτές τις 4 περιπτώσεις δεν πρέπει με τίποτα να φορέσεις στρινγκ!

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα στρινγκ, αφού γενικά είναι το τέλειο εσώρουχο, για να φανεί όμορφα το κορμί αλλά και να μη διαγράφεται τίποτα αντιαισθητικό ακόμα και στο πιο στενό παντελόνι ή κολάν. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες φορές -λίγες ομολογουμένως- που το στρινγκ πρέπει να αποφεύγεται είτε για λόγους αισθητικής είτε το βασικότερο για λόγους υγείας. Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω πότε πρέπει να διαλέξετε κάποιο άλλο σλιπ, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Στην εγκυμοσύνη

Ο κίνδυνος λοιμώξεων είναι μεγαλύτερος όταν μια γυναίκα φοράει στρινγκ, επειδή δεν προστατεύεται καλά η ευαίσθητη περιοχή και επιπλέον επειδή τα στρινγκ συνήθως είναι φτιαγμένα από υφάσματα, όπως δαντέλα ή συνθετικό, που δεν είναι τόσο αποτελεσματικά στην απορρόφηση της υγρασίας και το ιδρώτα όπως τα βαμβακερά εσώρουχα. Επειδή, λοιπόν, η πιθανότητα λοιμώξεων στην εγκυμοσύνη είναι μεγαλύτερη, καλό είναι η έγκυος να φοράει άνετα βαμβακερά εσώρουχα που θα την προστατεύσουν ικανοποιητικά.

 

Με μίνι φούστα

Όταν φοράς μίνι φούστα, υπάρχει αρκετά μεγάλος κίνδυνος με κάποια αδέξια κίνηση να φανεί το εσώρουχο. Δεν είναι προτιμότερο αυτό το εσώρουχο να είναι ένα καλαίσθητο σορτς που και όμορφο θα δείξει αλλά δεν θα σε φέρει σε δύσκολη θέση; Εκτός από αυτό, βέβαια, επίσης ο κίνδυνος λοιμώξεων αυξάνεται με τη μίνι φούστα κάθε φορά που κάθεσαι κάπου που δεν είναι και τόσο καθαρά, οπότε ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς!

Με στενό φόρεμα

Ο σημαντικότερος λόγος που φοράμε στρινγκ -εκτός από το ότι αρέσουν σε εμάς και στους άντρες πολύ- είναι ότι μας απαλλάσσουν από το άγχος ότι θα φαίνεται το λάστιχο του σλιπ μέσα από κάποιο ελαστικό παντελόνι ή κολάν. Ωστόσο, με ένα στενό φόρεμα, αν φορέσουμε στρινγκ, θα πετύχουμε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θέλουμε, αφού θα φαίνεται το λάστιχό του στο πάνω σημείο, κοντά στη μέση. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να διαλέξουμε κάποιο σλιπ χωρίς ραφές ή brazilian με δαντέλα που θα αγκαλιάσουν αρμονικά τους γλουτούς χωρίς να διαγράφονται καθόλου.

Για πολλές ώρες με στενό παντελόνι

Το πολύ στενό παντελόνι που πιέζει τα γεννητικά όργανα και την κοιλιά σίγουρα δεν βοηθάει στην αποφυγή των λοιμώξεων. Αν, παράλληλα, φοράμε και στρινγκ, ουσιαστικά αφήνουμε το σώμα μας πλήρως εκτεθειμένο. Ας μη γίνουμε, όμως, υπερβολικοί. Η συμβουλή αυτή  δεν χρειάζεται να σε περιορίζει ούτε σημαίνει ότι ποτέ δεν πρέπει να φοράς στρινγκ με στενό παντελόνι. Απλώς, αν πρόκειται να το φορέσεις για όλη την ημέρα, τότε καλύτερα να προτιμήσεις κάτι άλλο, για να είσαι άλλωστε πιο άνετα.

Υπάρχουν πολλές όμορφες εναλλακτικές γυναικείων εσωρούχων στο στρινγκ, όπως τα brazilian και τα σορτς, τα οποία επίσης κολακεύουν τις καμπύλες και δεν διαγράφουν. Ρίξτε μια ματιά εδώ και σίγουρα θα βρείτε αυτό που θα σας εγγυηθεί άνεση αλλά και ομορφιά. Κι αν λατρεύετε τόσο τα στρινγκ, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας που θα το κρατήσετε για ιδιαίτερες και ξεχωριστές στιγμές!