disco ball

Disco party για να θυμηθούν οι παλιοί και να λατρέψουν οι νεότεροι

Η δεκαετία του ’80 ήταν αναμφίβολα μια χρυσή εποχή για τη μουσική και τη διασκέδαση τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Οι ντισκοτέκ με τις εντυπωσιακές ντισκομπάλες, τα έντονα χρώματα και τις πίστες χορού με τα φώτα νέον έχουν μείνει χαραγμένες στις μνήμες των παλαιότερων και γίνονται αντικείμενο συζήτησης ακόμα και ανάμεσα σε όσους γεννήθηκαν πολύ αργότερα. Τα τραγούδια εκείνης της δεκαετίας ξεσηκώνουν τους πάντες και πλέον σε όλη την Ελλάδα έχουν αρχίσει να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους μαγαζιά διακοσμημένα όπως τότε, που παίζουν αυτή τη διασκεδαστική και χορευτική μουσική. Διαβάστε περισσότερα για την μουσική DISCO

 

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Πώς θα σας φαινόταν, όμως, αν μπορούσατε όλη αυτή την ατμόσφαιρα να τη φέρετε σπίτι σας και να δημιουργήσετε ένα DISCO party που θα μείνει αξέχαστο σε όλους;
Έχετε γενέθλια, γιορτή ή απλώς θέλετε να γιορτάσετε ένα ξεχωριστό γεγονός; Τίποτα δεν μπορεί να κάνει πιο όμορφη αυτή τη μέρα όσο το να χορέψετε με την ψυχή σας μαζί με τους αγαπημένους σας φίλους. Και τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο ξεσηκωτικό από ένα DISCO party που δεν θα αφήσει κανέναν να καθίσει στον καναπέ. Φωτορυθμικά, μηχανές καπνού και εφέ, ντισκομπάλες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε που θα φτιάξει την τέλεια ατμόσφαιρα θα στηθούν στο σαλόνι σας και θα σας κάνουν να μην το αναγνωρίζετε.

 Disco party ενηλικων

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ DISCO PARTY;

Φυσικά, ένας επαγγελματίας DJ μπορεί να αναλάβει την οργάνωση DISCO party και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο, όπως στον κήπο, στο σπίτι, ή σε κάποια αίθουσα εκδήλωσης.
Το μόνο που ζητάει από εσάς είναι αστείρευτο κέφι και διάθεση για χορό. Με τα σύγχρονα μηχανήματά του που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μεγαλύτερα club θα σας προσφέρει τον τέλειο ήχο, ενώ το πάθος του και οι γνώσεις του για τη μουσική μπορούν να σας βεβαιώσουν ότι οι επιλογές του δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Κι αν δεν σας αρέσει η DISCO υπάρχει πάντα η δυνατότητα να του ζητήσετε ό,τι επιθυμείτε, αφού στη μνήμη του μυαλού και του υπολογιστή του υπάρχει ό,τι πιο must κυκλοφορεί.

 disco

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

Αποφασίστε τα άτομα που θα καλέσετε, στείλτε τις προσκλήσεις, φορέστε το καλύτερό σας χαμόγελο και αφεθείτε σε ένα DISCO party που θα σας κάνει να θέλετε να το επαναλάβετε ξανά και ξανά. Άλλωστε, αυτό που έχει τελικά σημασία στη ζωή είναι οι στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όταν νιώθουμε ότι το κέφι και η χαρά ξεχειλίζουν από μέσα μας.

Χρειάζεστε έναν επαγγελματία DJ που ειδικεύεται και σε DISCO party αλλά και σε παιδικά πάρτυ, γιατί μπορεί να σας υποσχεθεί ότι με τις μουσικές του οι στιγμές αυτές σε μια βραδιά θα είναι αμέτρητες!