Konstantaras.net - Κρεβάτι Μιρέλα

Τα trends διακόσμησης για τις κρεβατοκάμαρες

Η άνοιξη πλησιάζει και μαζί της φέρνει ξεχωριστές τάσεις διακόσμησης που μας συναρπάζουν. Το υπνοδωμάτιο, ένας τόσο προσωπικός χώρος, στον οποίο επιζητούμε τη χαλάρωση, καλό είναι να συνδυάζει ρομαντισμό με απλότητα.

Οι τάσεις της διακόσμησης για κρεβατοκάμαρες δίνουν μεγάλη έμφαση στο κρεβάτι ως κεντρικό σημείο του χώρου και παίζουν με τα χρώματα και τον φωτισμό.

Επιτοίχια φωτιστικά

Παρατηρείται μια αυξανόμενη τάση για επιτοίχια φωτιστικά στις δύο πλευρές του κρεβατιού, η οποία αποτελεί τόσο διακοσμητική όσο και λειτουργική προσθήκη. Τα εντυπωσιακά αμπαζούρ είναι σίγουρα η νέα τάση φωτισμού, με έμφαση στο χρώμα, στο μοτίβο ή στον συνδυασμό και των δύο.

Konstantaras.net - Φωτιστικά Επιτοίχια

Ο φωτισμός βοηθά στη μεγιστοποίηση του χώρου και στη δημιουργία μιας όμορφης ατμόσφαιρας, απαραίτητα στοιχεία για να χαλαρώσουμε στον υπνοδωμάτιο.

Statement κρεβάτι

Αφήστε το κρεβάτι σας να κυριαρχήσει. Το κρεβάτι πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε καθώς μπαίνετε στο δωμάτιο. Τα ζωντανά χρώματα, τα φαντασμαγορικά μοτίβα και τα ενδιαφέροντα σχήματα είναι στοιχεία που σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός κρεβατιού που τραβάει τα βλέμματα.

Boho chic χρώματα

Επιλέξτε τη ζεστή πλευρά του χρωματικού φάσματος, που περιλαμβάνει κόκκινα, πορτοκάλι, κίτρινα και πράσινα χρώματα, ώστε να δημιουργήσετε μια boho ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο.

konstantaras.net - Κρεβατοκάμαρα

Ουδέτερες αποχρώσεις με κόκκινη ή κίτρινη βάση προσδίδουν πρόσθετο βάθος. Ένα αντιπαραβαλλόμενο χρώμα από την ψυχρή πλευρά του χρωματικού φάσματος, όπως το βιολετί, μπορεί να εξισορροπήσει την ένταση αυτή.

Μαξιμαλισμός

Απομακρυνθείτε από τον μινιμαλισμό και, αντί αυτού, αναζητήστε διακοσμητικά κομμάτια που ταιριάζουν με την πολυτελή εμφάνιση μιας κλασικής κρεβατοκάμαρας.

Η αίγλη της εποχής του Art Deco με τις όμορφες καμπύλες και τα βελούδινα υφάσματα είναι ιδανική για ένα κομψό υπνοδωμάτιο.

Το κεφαλάρι

Το κεφαλάρι του κρεβατιού είναι ένας εύκολος τρόπος να μεταμορφώσετε την κρεβατοκάμαρα. Μην φοβάστε να επιλέξετε ένα πιο παράξενο στυλ, καθώς αυτό προσθέτει περισσότερο χαρακτήρα. Εκπληκτικά χρώματα, υφάσματα και ταπετσαρίες θα κάνουν το κεφαλάρι το επίκεντρο του χώρου, δίνοντάς του χαρακτήρα.

Konstantaras.net - Κρεβάτι Με Γαλάζια Πλάτη

Το μπλε ως κυρίαρχο χρώμα της χρονιάς

Οπωσδήποτε, οι ζεστοί και γήινοι τόνοι, όπως το κόκκινο και η τερακότα, θα κυριαρχήσουν. Σας προτείνουμε, όμως, να βρείτε έναν τρόπο να εντάξετε και το μπλε στην κρεβατοκάμαρα.

Το μπλε είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα για τις κρεβατοκάμαρες διαχρονικά, αλλά φέτος έχει την τιμητική του. Έχει θετική επίδραση στο μυαλό και το σώμα λόγω της σύνδεσής του με τον ουρανό και τη θάλασσα, κάτι που μας προσφέρει χαλαρότητα και γαλήνη.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να βάψετε το ταβάνι με ένα απαλό γαλάζιο, ώστε να αισθάνεστε ότι κοιτάτε τον ουρανό. Θα ταιριάξει υπέροχα όποια χρωματική παλέτα και αν επιλέξετε για τους τοίχους, τα έπιπλα και τα υφάσματα.

 

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες την εταιρεία επίπλων Konstantaras