Πανωφόρια και σακάκια για διαχρονικό και σοφιστικέ στυλ

Κάθε σύγχρονη γυναίκα θέλει να περιποιείται την εμφάνιση και το στυλ της, χωρίς να χρειαστεί να ξοδεύει μια περιουσία. Γι αυτό τον λόγο κάνουν έξυπνες αγορές. Είτε κάνουν τα ψώνια τους την περίοδο των εκπτώσεων, είτε επιλέγουν διαχρονικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα τους, όπως τα πανωφόρια και σακάκια. 

Τα πανωφόρια και τα σακάκια προσδίδουν στυλ, δυναμικότητα και σοφιστικέ αισθητική, ακόμα και στις πιο σπορ εκδοχές τους. Ένα καλό πανωφόρι συμπληρώνει κάθε σύνολο, και ένα σακάκι δίνει μια εκλεπτυσμένη πινελιά στο λουκ. Ας δούμε ποιες είναι οι πιο σοφές στιλιστικές επιλογές στα πανωφόρια και τα σακάκια για να πετύχουμε μία χλιδάτη εμφάνιση, αλλά ταυτόχρονα πρακτική, που αντέχει στο χρόνο.

Μακρύ, μαύρο παλτό

Ένα μακρύ και μαύρο παλτό πρέπει να βρίσκεται στη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Το μαύρο χρώμα είναι πάντοτε στη μόδα, και ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα. Είναι εξαιρετική επιλογή για καθημερινές εμφανίσεις, για καφέ ή στο γραφείο, αλλά και για πιο επίσημες εξόδους. Κρατάει το σώμα ζεστό, δίνει ύψος λόγω της ίσιας, μακριάς του γραμμής, και κάνει κάθε σύνολο να φαίνεται εκλεπτυσμένο. Για τις τολμηρές, δοκιμάστε να φορέσετε ένα μονόχρωμο σύνολο σε λευκούς ή γκρι τόνους και ένα μαύρο παλτό. Μίνιμαλ, κομψό, αλλά και φρέσκο. 

Δερμάτινο jacket

Γυναικείο τζάκετ δερμάτινο

Τα δερμάτινα “biker” jacket είναι από τα πανωφόρια που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Παρά το γεγονός πως παλαιότερα ήταν αρκετά τολμηρή επιλογή για μια γυναίκα, καθότι ήταν ανδρική υπόθεση, πλέον είναι ευρέως διαδεδομένα. Μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα χρώματα αν σας αρέσει η τόλμη στο στυλ σας, αλλά ένα μαύρο δερμάτινο jacket είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή. Σε σχέση με τα υπόλοιπα πανωφόρια και σακάκια, είναι το ρούχο που προσδίδει τον περισσότερο δυναμισμό. Συνδυάστε το με ένα φόρεμα και μπότες για να πετύχετε την πιο μοδάτη αντίθεση που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή!

Φουσκωτό μπουφάν

Γυναικείο φουσκωτό μπουφάν

Άλλη μια αγαπημένη επιλογή της σύγχρονης γυναίκας είναι ένα φουσκωτό, συχνά oversized, μπουφάν. Τα “puffer jackets” όπως λέγονται στο χώρο της μόδας, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση το 1934, αλλά αγαπήθηκαν πολύ από τη δεκαετία του ‘80 μέχρι και σήμερα. Από τα πιο μοντέρνα πανωφόρια, είναι ιδανικά για σπορ εμφανίσεις και φοβερή προστασία από το κρύο λόγω της επένδυσής τους. 

Σακάκι Μπλέιζερ

Γυναίκα που φοράει σακάκι μπλέιζερ

Άλλο ένα ρούχο που επιβάλλεται να βρίσκεται στη ντουλάπα μιας γυναίκας! Είναι το απόλυτο fashion statement τα τελευταία χρόνια, και με βεβαιότητα δεν ταιριάζει μόνο σε ένα επαγγελματικό λουκ για το γραφείο. Οι celebrities το αγαπούν πολύ και έχουμε δει πολλές εμφανίσεις τους με εντυπωσιακά σακάκια. Τολμήστε με ένα σακάκι μπλέιζερ σε έντονο χρώμα, με μοτίβο, καρό, με βάτες ή χωρίς, ακόμα και oversized! Όποια κι αν είναι η επιλογή σας στο σακάκι, είναι βέβαιο πως θα δώσει μια πολύ κομψή και σοφιστικέ διάθεση στο σύνολό σας.

 

Με αυτές τις προτάσεις για πανωφόρια και σακάκια θα μπορέσετε να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ, αλλά και θα έχετε κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σας που θα μείνουν στη μόδα για πολλά χρόνια ακόμα. Μεταμορφώστε το λουκ σας με την στυλιστική επιλογή που σας ταιριάζει, και τολμήστε να δοκιμάσετε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς!

Βρείτε γυναικεία ρούχα και στην ιστοσελίδα της Miss-Simbolo.gr