Πανωφόρια γυναικεία: Kομμάτια που μπορείς να φορέσεις όλες τις εποχές

Η άνοιξη είναι από τις πιο δύσκολες στιλιστικά εποχές, καθώς δεν μπορείς να ντυθείς ούτε καλοκαιρινά ούτε χειμωνιάτικα. Το μεσημέρι κάνει ζέστη και το βράδυ κρύο. Το layering είναι ο καλύτερος βοηθός σε αυτό το πρόβλημα, μιας και σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέτεις ή να αφαιρείς ρούχα, όπως και όποτε θέλεις.

Τα πανωφόρια γυναικεία είναι μια κλασική περίπτωση που σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς μπορείς να τα φορέσεις σε αυτό το layering. Τι είδους πανωφόρι φοριέται την άνοιξη; Πρέπει να έχεις συγκεκριμένα πανωφόρια για την άνοιξη ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια από τη χειμερινή ή την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα;

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν κάποια κομμάτια, τα οποία πρακτικά φοριούνται όλες τις εποχές (εντάξει εκτός από τις μέρες του καύσωνα και του χιονιού). Έτσι, αν τα έχεις στη ντουλάπα σου, έχεις μεγάλη ευελιξία για το τι να φορέσεις τα ανοιξιάτικα απογεύματα με τη δροσούλα τους. Ας τα δούμε παρακάτω.

Το δερμάτινο

Πρακτικά, το δερμάτινο τζάκετ είναι ακριβώς για αυτές τις μέρες. Επειδή δεν είναι πολύ ζεστό, αλλά είναι αντιανεμικό, σου προσφέρει την τέλεια θερμοκρασία τις μέρες της άνοιξης. Φορώντας το με μια λεπτή μπλούζα, το μετατρέπεις σε ένα ελαφρύ πανωφόρι που σου δίνει στυλ. Επίλεξέ το σε ένα φωτεινό και έντονο χρώμα, ώστε να είσαι πλήρως εναρμονισμένη με το στυλ της άνοιξης και είσαι έτοιμη!

Μπουφάν σταυρωτό biker με μεταλικό φερμουάρ

Βαμβακερό τζάκετ

Εντάξει, αυτό μπορεί να μην είναι για όλες τις εποχές, είναι όμως εξαιρετικό για την άνοιξη, αλλά και για το φθινόπωρο. Το βαμβακερό τζάκετ προσφέρει τη ζεστασιά που χρειάζεσαι μια δροσερή μέρα χωρίς να σε ζεσταίνει υπερβολικά. Επιπλέον, φοριέται και με ένα καλοκαιρινό φόρεμα για εκείνες τις νύχτες στο νησί που κρυώνεις δίπλα στη θάλασσα. Σου το προτείνουμε σε ένα ανοιχτόχρωμο παστέλ χρώμα που είναι ό,τι πρέπει, για να σου φτιάξει τη διάθεση φέτος την άνοιξη.

 

Σακάκι

Το σακάκι είναι από τα πιο κλασικά γυναικεία πανωφόρια και την άνοιξη μπορεί να φορεθεί μόνο του χωρίς να χρειάζεται παλτό από πάνω. Πέρα από τα κλασικά σακάκια σε μαύρο, γκρι και μπεζ χρώμα, μπορείς να βρεις και ξεχωριστά σακάκια σε διάφορα χρώματα και υφές. Πολλά από αυτά, μάλιστα, δεν είναι τόσο αυστηρά, μιας και πέφτουν αέρινα στο σώμα και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και όχι μόνο στο γραφείο.

 

Καπιτονέ μπουφάν

Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου το καπιτονέ μπουφάν ως το απόλυτο χειμωνιάτικο κομμάτι, αλλά υπάρχουν και επιλογές για την άνοιξη. Σε ένα φωτεινό χρώμα και με λεπτή ύφανση, είναι ιδανικό για τις κρύες μέρες της άνοιξης, το φθινόπωρο και την αρχή του χειμώνα. Το απόλυτο κομμάτι για ένα casual και πολύ ανέμελο look.

 

Ευχαριστούμε την Miss-Simbolo.gr για τις χρήσιμες πληροφορίες και για το φωτοφραφικό υλικό.