Οι καλύτερες πινιάτες για παιδικά πάρτυ κοριτσιών

Η πινιάτα είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος να απογειώσετε το κέφι στο πάρτυ του παιδιού σας χωρίς πολύ κόπο και κυρίως χωρίς να πληρώσετε κάποιον ανιματέρ. Την κρεμάτε σε ένα ψηλό σημείο και αφήνετε τα παιδιά να παίξουν με την ψυχή τους προσπαθώντας να τη χτυπήσουν με ένα μαλακό ρόπαλο έχοντας κλειστά τα μάτια. Μέχρι να αρχίσει το παιχνίδι, η πινιάτα στέκεται αγέρωχη στην πιο περίοπτη θέση κάνοντας όλους τους μικρούς σας καλεσμένους να περιμένουν τη στιγμή που θα ξεχυθούν όλα τα παιχνίδια από μέσα της μόλις αυτή σπάσει. Έτσι, η πινιάτα έχει τριπλή λειτουργία. Είναι διακοσμητικό στοιχείο, αποτελεί παιχνίδι του πάρτυ αλλά και παρέχει στα παιδιά δωράκια, ώστε να φύγουν ευχαριστημένα από το πάρτυ σας. Αν έχετε κόρη, αυτές είναι οι πιο ταιριαστές πινιάτες ανάλογα με την ηλικία και τα γούστα της, ώστε να μαγέψει όλες της τις καλεσμένες.

 

Πινιάτα για παιδικά πάρτυ: Πασχαλίτσα

Όλα τα μικρά κοριτσάκια τρελαίνονται για τα χαριτωμένα ζώακια και φυσικά δεν υπάρχει πιο φιλικό και αγαπημένο έντομο από τη μαυροκόκκινη πασχαλίτσα, που άλλωστε είναι και λατρεμένη αποκριάτικη στολή για κορίτσια κάτω των 6 ετών.

Πινιάτα για παιδικά πάρτυ: Πριγκίπισσα

πινιατα για παιδικα παρτυ πριγκιπισσα

Για λίγο μεγαλύτερα κορίτσια το όνειρο της πριγκιπικής ζωής είναι πάντα ζωντανό, οπότε μια όμορφη πριγκίπισσα αντικατοπτρίζει αυτή τη διάθεση. Αν, μάλιστα, είναι η βασίλισσα Έλσα από την ταινία του Disney Frozen, τότε οι μικρές σας καλεσμένες δεν θα βλέπουν την ώρα να αρχίσουν το παιχνίδι.

Πινιάτα για παιδικά πάρτυ: Νεράιδα

Η νεράιδα είναι επίσης ένα ξεχωριστό μοτίβο για θεματικά πάρτυ κοριτσιών. Χρυσόσκονη, ραβδιά και μια άερινη ατμόσφαιρα μπορούν να συνδυαστούν πολύ όμορφα με την πινιάτα, ενώ για τα λοιπά είδη πάρτυ, όπως τα πιατάκια και τα ποτήρια, σας προτείνουμε παστέλ αποχρώσεις που μας πηγαίνουν… στη νεραϊδοχώρα.

Πινιάτα για παιδικά πάρτυ: Λουλούδι

Piniata gia paidika party louloudi

Όλες οι γυναίκες, από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη ηλικία, τρελαίνονται για τα λουλούδια. Μάλιστα, ως θέμα το λουλούδι είναι εύκολο και για το στολισμό του πάρτυ, αφού αν θέλετε κάτι οικονομικό, μπορείτε απλώς να πάρετε μερικά λουλούδια από το ανθοπωλείο ή ακόμα και να μαζέψετε αγριολούλουδα από τους αγρούς. Για ένα ανοιξιάτικο πάρτυ, ειδικά αν αυτό λάβει χώρα σε εξωτερικό χώρο, τι πιο όμορφο από μαργαρίτες και παπαρούνες στα βάζα και στα τραπέζια;

 

Πινιάτα για παιδικά πάρτυ: Καρδιά

Ο ρομαντισμός είναι μέσα στην ψυχή των κοριτσιών και τίποτα δεν θα τους φανεί πιο ρομαντικό από ένα θεματικό πάρτυ στα κόκκινα. Κόκκινη τούρτα με καρδιές, κόκκινα τραπεζομάντηλα, κόκκινα πιάτα και ποτήρια και φυσικά μια μεγάλη πινιάτα να υπόσχεται στιγμές ατελείωτου παιχνιδιού. Σίγουρα μια επιλογή για όλες τις ηλικίες.

 

Πινιάτα για παιδικά πάρτυ: Γοργόνα

Για καλοκαιρινά γενέθλια το θέμα της θάλασσας είναι must για όλα τα παιδικά πάρτυ. Ειδικά αν το πάρτυ είναι για μικρά κοριτσάκια, τότε μια πινιάτα γοργόνα θα απογειώσει τη διάθεση με τον καλύτερο τρόπο.

Πινιάτα για παιδικά πάρτυ: Μπαλαρίνα

Piniata gia paidika party balarina

Δεν είναι λίγα τα κορίτσια που ασχολούνται από μικρή ηλικία με το μπαλέτο. Οι χορεύτριες του μπαλέτου είναι αντικείμενο θαυμασμού για κάθε επίδοξη μπαλαρίνα που λατρεύει το τούλι και τις πουάτ. Ειδικά αν η κόρη σας καλέσει τις φίλες της από το μπαλέτο, η επιτυχία είναι εγγυημένη.