Οι καλύτερες πινιάτες για αγορίστικα πάρτυ

 πινιατα ψαρακι για παιδικα παρτυ

Τα θεματικά παιδικά πάρτυ είναι πλέον το απόλυτο must και δίνουν διάφορες ιδέες που ξετρελαίνουν τα παιδιά και χαλαρώνουν τους γονείς από το συνεχές ψάξιμο. Τα θεματικά πάρτυ κινούνται γύρω από ένα μοτίβο, στο οποίο προσαρμόζονται η τούρτα, η πινιάτα, οι στολές, τα είδη του πάρτυ, όπως τα πιατάκια και τα τραπεζομάντηλα, καθώς και η διακόσμηση του πάρτυ. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές πινιάτες σε διάφορα σχέδια και χρώματα ανάλογα με το φύλο και την ηλικία του παιδιού, ώστε να εντάξετε εύκολα και οικονομικά αυτό το νέο παιχνίδι που έχει έρθει από την Αμερική και κάνει θραύση σε όλα τα παιδικά πάρτυ. Αν θέλετε, λοιπόν, να ξεκινήσετε την αναζήτηση του θέματος του πάρτυ για το γιο σας από την πινιάτα, η οποία απογειώνει το κέφι σε όλα τα παιδικά πάρτυ, τότε αυτές είναι μερικές ιδέες που σίγουρα θα αρέσουν σε όλα τα αγόρια διαφόρων ηλικιών.

 

Μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Δεν υπάρχει αγόρι που να μην ενθουσιάζεται με τα αθλήματα. Τα πιο δημοφιλή είναι το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, που δεν αφήνουν κανέναν μικρό αθλητή ασυγκίνητο. Ειδικά αν διοργανώσετε το παιδικό πάρτυ σε κάποιο γήπεδο, για να παίξουν τα παιδιά, μια πινιάτα σε εμφανές σημείο, η οποία θα έχει σχήμα μπάλας ή ποδοσφαιρικού παπουτσιού θα κάνει τα παιδιά να μη βλέπουν την ώρα να μαζευτούν γύρω της και να τη χτυπήσουν προσπαθώντας να την σπάσουν και να κερδίσουν τα καλούδια της.

 

Αυτοκίνητα και οχήματα

Τα αγόρια ασχολούνται με μεγάλη χαρά με ό,τι έχει να κάνει με αυτοκίνητα και γενικά με μεταφορικά μέσα, όπως αεροπλάνα, τρένα, πλοία και μηχανές. Ένα θεματικό πάρτυ με πινιάτα από τη φόρμουλα 1, πινιάτα από την ταινία Cars ή μια πινιάτα στο σχήμα κάποιου σπορ αυτοκινήτου ή αεροπλάνου είναι συνταγές σίγουρης επιτυχίας, οι οποίες μπορούν να συνοδεύονται και από την αντίστοιχη τούρτα.

 

Σούπερ ήρωες

Οι σούπερ ήρωες, όπως ο Batman, ο Superman και ο Spiderman είναι μια από τις αγαπημένες ασχολίες των αγοριών μικρότερης ηλικίας. Γιατί, λοιπόν, να μην έχετε στο πάρτυ μια πινιάτα με αυτούς τους ήρωες; Μεγάλη, εντυπωσιακή και γεμάτη με ενδιαφέροντα παιχνιδάκια θα μαγέψει τους μικρούς σας καλεσμένους και θα κάνει το γιο σας να χαμογελάει ευτυχισμένος.

 

Μουσικά όργανα

Αν ο γιος σας είναι καλλιτεχνική φύση, παίζει κάποιο όργανο, συμμετέχει σε μαθήματα μουσικής και έχει φίλους από εκεί, τότε σίγουρα αυτός και οι φίλοι του θα εκτιμήσουν ένα παιδικό πάρτυ με θέμα τη μουσική. Πινιάτα σε σχήμα κιθάρας, πιάνου ή νότας σε συνδυασμό με ασπρόμαυρο στολισμό σαν πεντάγραμμο θα κάνουν το πάρτυ σοφιστικέ και εξόχως πρωτότυπο. Ειδικά για αγόρια μεγαλύτερης ηλικίας ή εφήβους, μια τέτοια ιδέα θα τους μαγέψει.

 

Θάλασσα

Για μικρότερα αγόρια ένα πολύ ταιριαστό μοτίβο είναι η θάλασσα και ο φανταστικός κόσμος της. Πινιάτες σε σχήμα ψαριού ή άλλων ζώων του βυθού και της θάλασσας, όπως ο ιππόκαμπος, τα δελφίνια, οι φώκιες, τα κοχύλια και το χταπόδι, ειδικά αν το πάρτυ γίνει καλοκαίρι, θα δώσουν ένα ανέμελο χρώμα σε όλο το πάρτυ.

 

Είδη Πάρτυ Sweebies.gr