σεμιναρια νυχιων

Νυχάκια όμορφα και μακριά

Όλες οι γυναίκες έχουμε ένα βασικό κοινό σημείο. Αγαπάμε τα υπέροχα, λαμπερά, περιποιημένα και μακριά νύχια. Η τεχνικός των νυχιών μας είναι τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη μας «φίλη» και την επισκεπτόμαστε τακτικά για συντήρηση και φροντίδα των άκρων μας. Κι αυτή, με σεμινάρια νυχιών, μαθήματα για νύχια και μαθήματα για τεχνητά νύχια, σεμινάρια μανικιούρ και σεμινάρια πεντικιούρ μας αποζημιώνει μαθαίνοντας τις τελευταίες τάσεις στη μόδα, τις καινοτομίες στα τεχνητά νύχια και τις τελευταίες τεχνικές για την εφαρμογή cnd shellac (της εταιρείας με τα πιο υπέροχα και με διάρκεια χρώματα που θα μπορούσατε να βρείτε).

Τα νύχια, λοιπόν, είναι ένα σημείο-κλειδί στη γυναικεία εμφάνιση. Πρέπει να είναι περιποιημένα, φροντισμένα, να λάμπουν και κυρίως… να είναι μακριά (μιλάμε πάντα για τα νύχια των χεριών φυσικά). Τα περιποιημένα άψογα νύχια τραβούν τα βλέμματα και επιβάλλονται με ένα διαφορετικό τρόπο. Δείχνουν άλλωστε πολλά για το χαρακτήρα της γυναίκας, ότι δίνει μια ξεχωριστή σημασία στη θηλυκή της πλευρά και δεν ξεχνά να είναι γυναίκα.

σεμιναρια νυχιωνΤί γίνεται όμως στις περιπτώσεις που μια γυναίκα δεν μπορεί να μακρύνει τα νύχια της; Δεν είναι (δυστυχώς) λίγες οι γυναίκες που έχουν την κακιά συνήθεια να «τρώνε τα νύχια τους» ή αυτά να σπάνε λόγω δουλειάς και νοικοκυριού. Πλέον, η τελευταία λέξη της καινοτομίας δίνει τη λύση. Η τεχνικός νυχιών σας μπορεί να σας χαρίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε μέσα σε μια ώρα. Αρκεί να έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τεχνητών νυχιών και να έχει αποκτήσει την κατάλληλη πείρα στην τοποθέτηση gel ή ακρυλικών.

Χτιστά νύχια λοιπόν και ξεμπερδεύετε για 14 τουλάχιστον μέρες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα θα χρειαστείτε μια μικρή συντήρηση (καθότι το φυσικό σας νύχι θα έχει προχωρήσει) αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι … θα είστε πάντα … στην τρίχα!

Εμπιστευθείτε μια εξειδικευμένη τεχνικό νυχιών, αφεθείτε στα μαγικά της χέρια και απολαύστε ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Η δύο εναλλακτικές ενίσχυσης νυχιών είναι τα ακρυλικά νύχια και το gel. Το ποια θα είναι η επιλογή σας μεταξύ αυτών των δύο έχει να κάνει αποκλειστικά με το τί ταιριάζει και το τί δέχεται το νύχι σας. Σε αυτό φυσικά θα σας βοηθήσει η τεχνικός, που έχει εξειδικευθεί με ειδικά μαθήματα για νύχια, σεμινάρια τεχνητών νυχιών και μαθήματα μανικιούρ και πεντικιούρ.

Λίγο «διάβασμα» όμως πριν καθίσετε στην καρέκλα της ομορφιάς δε βλάπτει και πάμε να δούμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες.

Το τζελ

Το τζελ είναι ένα ψεύτικο νύχι που μπορεί να εφαρμοστεί πάνω στο φυσικό σας νύχι και είναι ιδανικό αν επιθυμείτε απλά να αποκτήσετε έξτρα μήκος. Αν προτιμήσετε να ακολουθήσετε τη μέθοδο του τζελ να είστε σίγουρη ότι τα νύχια σας θα μείνουν λαμπερά και άψογα, αφού τα νύχια gel δεν ξεκολλάνε και δεν ξεφτίζουν. Η διαδικασία είναι σχετικά απλή για μια εξειδικευμένη τεχνικό και περιορίζεται στην τοποθέτηση gel βάσης και gel χτισίματος στη συνέχεια. Αμέσως μετά τοποθετείται το τεχνητό νύχι και το αποτέλεσμα «ψήνεται» σε ειδικό φουρνάκι. Η διαδικασία είναι άοσμη (βασικό της πλεονέκτημα) ενώ το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό. Τα νύχια είναι λεπτά και απόλυτα διαφανή σαν να ήταν τα δικά σας.

 

Το ακρυλικό

Τα ακρυλικά νύχια είναι η απόλυτη καινοτομία. Η must τάση και η λύση που αγαπάει κάθε γυναίκα που δεν μπορεί να μακρύνει τα νυχάκια της. Τα φαγωμένα, κοντά και κατεστραμμένα νύχια βρήκαν … το δάσκαλό τους. Το ακρυλικό νύχι χτίζεται με την ανάμειξη ενός υλικού σε μορφή πούδρας και ενός συγκεκριμένου υγρού, δημιουργώντας ένα τεχνητό πρόσθετο νύχι, το οποίο τοποθετείται πάνω από το φυσικό. Χρειάζεται μεγάλη δεξιοτεχνία όμως από την τεχνικό και σωστή εξειδίκευση με σεμινάρια μανικιούρ και μαθήματα για τεχνητά νύχια για να μη φαίνεται ψεύτικο και «ξένο» το αποτέλεσμα.  Η διαδικασία για την τοποθέτηση ακρυλικών νυχιών είναι περίπου ίδια με αυτή του τζελ μόνο που δεν απαιτείται η χρήση λάμπας, καθότι στεγνώνει μόνο του. Απαιτείται τουλάχιστον μια ώρα εργασίας, κατά την οποία θα τοποθετούνται διάφορα υλικά πάνω στα φυσικά νύχια, τα οποία όταν στεγνώσουν και τελειοποιηθούν, θα χαρίσουν το πιο τέλειο αποτέλεσμα. Τέλος, τα νύχια βάφονται σε όποιο χρώμα επιθυμείτε, κάνοντας το αποτέλεσμα 100% άψογο. Βασικό πλεονέκτημα της τεχνικής (για τις πιο απρόσεκτες που επιμένουν να ξεκολλούν πράγματα και να παίζουν με τα νύχια τους) είναι ότι αν σπάσει κάποιο σημείο του νυχιού μπορεί πολύ εύκολα να επιδιορθωθεί χωρίς να αλλάξει όλο το νύχι.