κοσμηματα

Μόδα βγαλμένη από σελίδες περιοδικών

Αποτελούν ένα ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο να εκφραστεί η κάθε γυναίκα χωρίς να μιλήσει. Μέσα από τις επιλογές της στα κολιέ και στα δαχτυλίδια που στολίζουν τα χέρια της, μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα της, να δηλώσει το γούστο της και την προσωπικότητά της και το κυριότερο, σιωπηλά. Με τις καθημερινές επιλογές της, θα τονίσει και θα τονώσει τη διάθεσή της, θα κάνει τη διαφορά και θα στείλει τα κατάλληλα μηνύματα στους αντίστοιχους αποδέκτες. Τα κοσμήματα αποτελούν επομένως ένα λατρεμένο τρόπο έκφρασης και μια ξεχωριστή αγάπη για κάθε ηλικία, όχι μόνο εξαιτίας της αξίας τους αλλά και χάρη στο συμβολισμό τους. Είναι παντοτινά. Και αυτό τους το γνώρισμα τα καθιστά αγαπημένο δώρο σε κάθε γυναίκα. Και από τους άλλους και από τον εαυτό τους.

κοσμηματαΕν όψει των εορταστικών αγορών, ενημερωθείτε για τη μόδα του ερχόμενου έτους και λάμψτε περισσότερο από ποτέ:

  • Δυο δυο, στα χεράκια δυο δυο: και αναφερόμαστε στα βραχιόλια. Οι μεγαλύτεροι οίκοι προτείνουν να τα φορέσετε εις διπλούν. Μπορείτε να επιλέξετε δυο ογκώδεις επιλογές, αλλά στις επιδείξεις μόδας είδαμε και αρκετά λεπτά βραχιόλια φορεμένα μαζί. Δώστε χαρακτήρα στις επιλογές σας, τονίζοντας τη διάθεσή σας. Επιλέξτε βραχιόλια με ονόματα ή βραχιόλια με καρδιές ή βραχιόλια με ματάκια θέλοντας να πείτε πράγματα και να αποκαλύψετε τη διάθεσή σας χωρίς να μιλήσετε.
  • Από πάνω: Λανθασμένα πολλές γυναίκες θεωρούμε ότι ο χειμώνας είναι «ακατάλληλη» εποχή για βραχιόλια -λόγω των μακρυμάνικων που επιβάλλει ο καιρός αλλά κρύβουν τα υπέροχα κοσμήματά μας. Γι’ αυτό και περιμένουμε κάποιες πιο ζεστές μέρες ή το καλοκαιράκι. Πλέον η μόδα επιβάλλει βραχιόλια και ρολόγια πάνω από τα μανίκια και τα πλεκτά και βαριά γάντια. Πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που επέλεξαν να ακολουθήσουν αυτή την τάση και εμείς δεν έχουμε παρά να χαρούμε ιδιαίτερα.
  • Κρεμαστά σκουλαρίκια: Οι περισσότερες γυναίκες προτιμάμε την ευκολία των καρφωτών σκουλαρικιών που κρατάμε για μέρες -ίσως να μένουμε πιστές στο ζευγάρι που έχουμε επιλέξει και να το αλλάζουμε σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις. Το 2017 θα ξεβολέψει λίγο όσες ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία γιατί θα φέρει μαζί του τα μακριά, μακριά, πολύ μακριά σκουλαρίκια! Οι υπόλοιπες επιλογές σε ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ παραμένουν σε χαμηλούς τόνους και τα βλέμματα στρέφονται στην καμπύλη του λαιμού και στο πλαϊνό του προσώπου. Μια απόλυτη statement επιλογή για βραδινές -και όχι μόνο- εμφανίσεις.
  • Πέρλες: Κρύβουν μια άλλη γοητεία. Στο άκουσμά τους και μόνο, το μυαλό σχηματίζει την εικόνα μιας γυναίκας που ισορροπεί σε ψηλοτάκουνες γόβες φορώντας ένα σικ little black dress. Ίσως σε αυτό ευθύνεται η κλασική γοητεία που αποπνέουν. Επιλέξτε κολιέ με μαργαριτάρια και το αποτέλεσμα θα είναι 100% εγγυημένο. Άλλωστε, πρόκειται για ένα στυλ που έχουν τιμήσει και αναδείξει οι μεγαλύτερες ντίβες της μόδας.
  • Ο γάμος αλλιώς: αν σκοπεύετε να παντρευτείτε μέσα στο 2017, εκμεταλλευτείτε την τάση αλλαγής στις σειρές κοσμημάτων για γάμους και αρραβώνες. Γνωστός οίκος του εξωτερικού λάνσαρε δυναμικά μια σειρά με graphic γεωμετρικά μοτίβα σε συνδυασμό με πολύτιμους λίθους σε τετράγωνο και εξάγωνο κόψιμο. Επιλέξτε να υιοθετήσετε την τάση αυτή στις βέρες, στο μονόπετρο, στα στέφανα γάμου και στις λεπτομέρειες στην καράφα γάμου. Η πεπατημένη έγινε κλισέ για το 2017.