Καλσον

Καλσόν: 4 συμβουλές για το πώς να τα φορέσετε

Τα καλσόν αποτελούν μία εξαιρετική λύση για το χειμώνα, ώστε να επιτρέπουν στις γυναίκες να κινούνται ελεύθερα και να φορούν φορέματα και φούστες ακόμα και στις κρύες μέρες. Επιπλέον, τα γυναικεία καλσόν δεν είναι μόνο χρηστικά, αλλά επιτελούν και έναν αισθητικό ρόλο, που τα έχει κάνει τόσο δημοφιλή. Μπορούν να απογειώσουν το συνολικό outfit μετατρέποντάς το σε μια σικ εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα. Ακόμα και ένα αδιάφορο ντύσιμο με το σωστό καλσόν μπορεί να διορθωθεί και να λάμψει. Ωστόσο, για να το επιτύχετε αυτό, θα πρέπει να προσέξετε μερικούς βασικούς κανόνες για το πώς να τα φορέσετε. Κάθε είδος καλσόν έχει τις δικές του απαιτήσεις και σας καλεί να προσέξετε συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Ας τις δούμε, λοιπόν, παρακάτω!

Καλσόν με σχέδια

Τα καλσόν με σχέδια είναι μια εξαιρετική λύση για ένα πιο σπορ look που έχει μια ξεχωριστή και αξιοπρόσεκτη ανεμελιά για όλες τις ώρες. Όμως, δεν είναι ένα «εύκολο» καλσόν. Τα μεγάλα σχέδια δύσκολα κολακεύουν ακόμα και τα πιο λεπτά πόδια, οπότε σας προτείνουμε πιο μικρά και διακριτικά σχέδια, αν οπωσδήποτε θέλετε καλσόν με prints. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να φοριέται με ήσυχα ρούχα, ώστε να μπορέσει να αναδειχθεί και να μην κάνει το σύνολο να δείχνει υπερβολικό. Δείτε το σαν αξεσουάρ και προσπαθήστε να το συνδυάσετε και με τα κοσμήματα καθώς και την τσάντα σας.

καλσος με σχεδια

Οπάκ καλσόν

Τα οπάκ καλσόν έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα και θεωρούνται το απόλυτο must, αφού φοριούνται σχεδόν με τα πάντα. Θυμηθείτε, όμως, να μην τα φοράτε με πολύ επίσημα φορέματα και ταγέρ. Συνδυάζονται πολύ καλύτερα με πιο καθημερινές εμφανίσεις, όπως με μποτάκια, πλεκτά και υπερμεγέθη πουλόβερ, αποτελώντας ουσιαστικά την εναλλακτική στα κολάν. Επειδή φεγγίζουν, όμως, -και αυτή είναι η βασική τους διαφορά με τα κολάν-, βεβαιωθείτε ότι έχουν τη χρήση καλσόν και όχι κολάν, δηλαδή καλύπτουν τους γλουτούς.

οπακ καλσον

Διχτυωτά καλσόν

Τα διχτυωτά καλσόν έχουν μια ιδιαιτερότητα. Μπορούν να κάνουν ένα ντύσιμο να δείχνει από πολύ φθηνό μέχρι πολύ κομψό. Το θέμα είναι να προσέξετε την πλέξη του διχτυού. Γενικά, ο κανόνας λέει ότι η πλέξη πρέπει να είναι τόσο πιο πυκνή όσο πιο σέξι είναι τα υπόλοιπα ρούχα. Με ένα στενό, λοιπόν, και κοντό φόρεμα το διχτυωτό καλσόν πρέπει να είναι πολύ πυκνό, ενώ με φούστες μέχρι το γόνατο, floral φορέματα και ανάλαφρο look με flat μποτάκια ταιριάζει καλύτερα η αραιή πλέξη.

Διχτυωτά καλσόν

Διάφανα natural καλσόν

Τα διάφανα καλσόν στον τόνο του δέρματος έχουν διπλή λειτουργία. Αφενός προστατεύουν από το κρύο και αφετέρου καλύπτουν τυχόν ατέλειες του ποδιού. Σε κάθε περίπτωση, τη μεγαλύτερη σημασία σε αυτόν τον τύπο καλσόν παίζει η ποιότητά του. Πρέπει να είναι ελαστικό, για να συγκρατεί τη γάμπα και το μηρό, αλλά να μην είναι γυαλιστερό, αφού έτσι θα μοιάζει χαμηλής ποιότητας. Είναι ένα all time classic κομμάτι που ποτέ δεν θα φύγει από τη μόδα. Φοριέται με τα πάντα, αλλά τέλεια συνδυάζεται με κλασικά κομμάτια, όπως φορέματα σε γραμμή Α και ταγέρ.

διαφανα natural καλσον