Πειρατικο παρτυ

Θεματικό παιδικό πάρτυ Πειρατές: όλα όσα θα χρειαστείτε για να το υλοποιήσετε

Το πειρατικό πάρτυ είναι μια εξαιρετική ιδέα για παιδικά πάρτυ για αγόρια, ενώ τώρα τελευταία και τα κορίτσια αντιδρούν πολύ θετικά στο άκουσμά του. Σαν θέμα οι πειρατές είναι πολύ trendy σε όλα τα παιδιά και σίγουρα οι μικροί σας καλεσμένοι θα το απολαύσουν με την ψυχή τους. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να μετατρέψετε κάθε τομέα του πάρτυ σε πειρατικό, ώστε να δημιουργήσετε μια αξέχαστη ατμόσφαιρα.

Διακόσμηση

Η διακόσμηση του πάρτυ μπορεί να κινηθεί στους τόνους του κόκκινου και φυσικά του μαύρου που είναι το χρώμα των πειρατών. Ένα τραπεζομάντηλο με χάρτη ενός εξωτικού νησιού που κρύβει κάποιον χαμένο θησαυρό και πιατάκια με νεκροκεφαλές, χρυσαφικά πάνω στο τραπέζι, σημαίες με νεκροκεφαλή και ποτηράκια με άγκυρες και καραβάκια θα κάνουν τη διαφορά και θα τους προετοιμάσουν όλους για τη διασκέδαση που έρχεται. Περίοπτη θέση στη διακόσμηση του πάρτυ σας προτείνουμε να έχει η πινιάτα, η οποία θα έχει κρεμαστεί από νωρίς σε κάποιο εμφανές σημείο περιμένοντας να ξεκινήσει το παιχνίδι. Σε σχήμα σεντούκι, πειρατή ή άγκυρας, οι πινιάτες δεν πρέπει να λείπουν από κανένα πειρατικό πάρτυ!

πειρατικο παρτυ διακοσμηση

Ενδυμασία

Βάλτε τα παιδιά στο κλίμα του θέματος βάφοντάς τα πειρατές. Δεν χρειάζεστε τίποτα πέρα από ένα μαύρο μολύβι, για να τους κάνετε μουστάκι ή γένια, ενώ μπορείτε να τα προμηθεύσετε από την αρχή του πάρτυ με διάφορα αξεσουάρ, όπως μάσκες, καπέλα, σπαθιά και πειρατικές μπαντάνες. Δεν υπάρχει παιδί που δεν λατρεύει τις στολές, οπότε όλοι θα ενθουσιαστούν πριν καλά καλά ξεκινήσει το πάρτυ.

Δραστηριότητες

Οι δραστηριότητες είναι φυσικά το σημαντικότερο μέρος ενός παιδικού πάρτυ και φυσικά σε ένα πειρατικό πάρτυ είναι απαραίτητες. Καλό είναι να οργανώσετε τη γιορτή σε εξωτερικό χώρο και να συνεργαστείτε με κάποιον ανιματέρ που θα αναλάβει να ψυχαγωγήσει τα παιδιά. Το πειρατικό πάρτυ ταιριάζει τέλεια με την οργάνωση κυνηγιού του χαμένου θησαυρού, στο οποίο οι μικροί καλεσμένοι θα κληθούν να λάβουν μέρος σε διάφορα παιχνίδια ταχύτητας, επιδεξιότητας, ευλυγισίας, ισορροπίας και σκέψης, γρίφους και παζλ που θα οδηγήσουν τελικά στη λύση του μυστηρίου και την ανεύρεση του χαμένου θησαυρού. Για το τέλος, μπορείτε να κρατήσετε την πινιάτα που θα είναι ο θησαυρός, ο οποίος θα περιέχει διάφορα καλούδια, δωράκια, σοκολατάκια και καραμέλες για τα παιδιά, ώστε να είναι όλοι κερδισμένοι.

 

Φαγητό

Για το φαγητό του πειρατικού πάρτυ απλώς αφήστε τη φαντασία σας να πειραματιστεί με λιχουδιές σε πολλά ευφάνταστα σχέδια. Τοστ με ψωμάκια σε σχήμα νεκροκεφαλής, cupcakes με μια άγκυρα πάνω, κομμένα φρούτα και λαχανικά με πειρατικές σημαίες, μπανάνες ζωγραφισμένες με την πειρατική μάσκα, καθώς και απλές κατασκευές με ζαμπόν και τυρί σε σχήμα καραβιού θα προσκαλέσουν τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο στο μπουφέ. Φυσικά, πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει η τούρτα, η οποία πρέπει να είναι εντυπωσιακή. Με ζαχαρόπαστα μπορούν να γίνουν διάφορα σχέδια σε τούρτα, όπως σεντούκι με χρυσά νομίσματα, χάρτης νησιού με θησαυρό, πρόσωπο πειρατή ή η κλασική νεκροκεφαλή.

πειρατικο παρτυ τουρτα