μπαλονια για παιδικά πάρτυ με νότες

Θεματικό παιδικό πάρτυ Μουσική: ένα ψαγμένο πάρτυ για μουσικόφιλα παιδιά

Τα παιδιά με ταλέντο στη μουσική φαίνονται από μικρά. Λατρεύουν να παίζουν με το μουσικό όργανο που αγαπούν, πηγαίνουν στο ωδείο με χαρά, ακούνε με τις ώρες διάφορα είδη μουσικής και μοιάζουν να ζουν σε έναν δικό τους κόσμο, τον οποίο μοιράζονται με τους φίλους τους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με αυτούς. Δύσκολα θα ενθουσιαστούν με έναν συμβατικό παιδικό πάρτυ με τους ήρωες που θαυμάζουν τα υπόλοιπα παιδιά. Ειδικά αν είναι και λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, θα ψάχνουν το κάτι διαφορετικό που θα ταιριάζει με την ευαίσθητη και καλλιεργημένη φύση τους. Υλοποιήστε, λοιπόν, για το μουσικόφιλο παιδί σας, είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι, τη μουσική ως ιδέα για παιδικό πάρτυ και οργανώστε κάτι πραγματικά ξεχωριστό και ενδιαφέρον.

 

Άσπρο και μαύρο χρώμα

Όπως είναι αναμενόμενο, το άσπρο μαζί με το μαύρο χρώμα θα κυριαρχήσουν σε μια τέτοια ιδέα για παιδικά πάρτυ. Άσπρο και μαύρο, όπως το πεντάγραμμο ή το πιάνο. Έτσι, όλα τα είδη πάρτυ πρέπει να ακολουθούν αυτόν τον κανόνα, αν θέλετε να έχετε μια ενιαία διακόσμηση. Άσπρα πιρούνια και μαύρα μαχαίρια, άσπρα ποτήρια με μαύρο πουά, ασπρόμαυρες ριγέ χαρτοπετσέτες και άλλες τέτοιες παρόμοιες επιλογές θα κάνουν το μπουφέ να μοιάζει πράγματι με πιάνο, ενώ για τη διακόσμηση του παιδικού πάρτυ μπορείτε να προσθέσετε μπαλόνια, βεντάλιες και χάρτινες μπάλες σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

μπαλονια για παιδικά πάρτυ με νότες

Νότες

Οι νότες και το κλειδί του σολ θα έχουν φυσικά την τιμητική τους σε αυτό το πάρτυ και πρέπει να είναι παντού. Κομφετί και γιρλάντες θα δώσουν μια διαφορετική… νότα στο χώρο, ενώ και μπαλόνια είτε με αυτό το σχήμα είτε με ανάγλυφες νότες πάνω θα ομορφύνουν το πάρτυ. Ακόμα και η τούρτα μπορεί να είναι σε αυτό το μοτίβο και πάνω της μπορείτε να βάλετε διακοσμητικά στικ ή σημαιάκια με το κλειδί του σολ.

 

Μουσικά όργανα

Φυσικά, και τα μουσικά όργανα δεν μπορούν να απουσιάζουν. Αν δεν θέλετε να κρατήσετε το πάρτυ πολύ minimal και προτιμάτε να του δώσετε έναν πιο φαντεζί τόνο, τότε εκτός από άσπρα και μαύρα μπαλόνια, μπορείτε να προσθέσετε και μπαλόνια σε σχήμα κιθάρας, ειδικά αν το παιδί σας παίζει κιθάρα. Μπορείτε, επίσης, να αγοράσετε κουπ πατ ζαχαροπλαστικής και να πλάσετε κουλουράκια σε σχήμα κιθάρας. Πάντα τα χειροποίητα γλυκά φέρνουν μια ποιότητα στο πάρτυ. Τέλος, μεγάλη πρωταγωνίστρια θα είναι και η τούρτα, αν είναι στο σχήμα του αγαπημένου οργάνου του εορτάζοντα, φτιαγμένη με ζαχαρόπαστα.

Διαγωνισμός μουσικής

Όλα τα παιδικά πάρτυ, για να είναι επιτυχημένα, εκτός από ιδιαίτερη διακόσμηση πρέπει να έχουν και δραστηριότητες που θα κρατήσουν απασχολημένα τα παιδιά με δημιουργικό τρόπο. Ανάμεσα σε μουσικόφιλους, λοιπόν, καλεσμένους μπορείτε να διοργανώσετε διαγωνισμό μουσικής. Αυτός μπορεί να έχει διάφορες μορφές: διαγωνισμός τραγουδιού, karaoke, διαγωνισμός κιθάρας ή κουίζ γνώσεων με διάφορα τραγούδια και συνθέτες. Σε μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία όλα ασχολούνται με τη μουσική, αυτές είναι πρωτότυπες και ξεκαρδιστικές ιδέες για παιδικά πάρτυ με θέμα τη μουσική και θα τους χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.