κρεμαστρες σε νοτυλαπα

Γυναικείες μπλούζες: 5 τρόποι να τις φορέσετε στη δουλειά

Τα ρούχα που φοράμε στη δουλειά πρέπει να είναι κομψά, αλλά και όσο το δυνατόν πιο άνετα. Επιπλέον, πρέπει να μπορούν να υποστηρίξουν κάτι αρκετά δύσκολο. Το γεγονός ότι τα φοράμε από το πρωί και ενδέχεται να καταλήξουμε με αυτά μέχρι το βράδυ, για ένα ποτό μετά τη δουλειά.

Υπάρχουν πολλά κομμάτια στη ντουλάπα μιας γυναίκας που υποστηρίζουν το casual chic στυλ στη δουλειά. Ωστόσο, οι απόλυτοι πρωταγωνιστές είναι οι γυναικείες μπλούζες, αφού αποτελούν το επίκεντρο και έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν ή να χαντακώσουν το look.

Ας δούμε παρακάτω ποιες μπλούζες είναι ιδανικές για τη δουλειά και με τι μπορείτε να τις συνδυάσετε.

Η κλασική λευκή μπλούζα

Ελάχιστα ρούχα είναι πιο κλασικά από μια κομψή λευκή μπλούζα. Όταν φοριέται με στενή φούστα μέχρι το γόνατο ή παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά ή μια μπλούζα με βολάν συμβάλλει σε ένα επαγγελματικό και καθαρό look.

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του χρώματος είναι ότι πλένεται πολύ εύκολα, αφού μια πλύση στο πλυντήριο με λίγη ποσότητα λευκαντικού σας εγγυάται ότι θα φοράτε για καιρό μια μπλούζα που πάντα θα δείχνει αστραφτερή.

Τουνίκ

Οι γυναικείες μπλούζες τουνίκ προσφέρουν μεγαλύτερη κάλυψη στο σώμα, αφού ενδέχεται να καλύπτουν μέχρι και τους μηρούς, οπότε παρέχουν άνεση και ευελιξία στο χώρο εργασίας. Με skinny παντελόνι αποτελούν εξαιρετικό σύνολο για όλους τους σωματότυπους. Συνδυάστε τις με κοσμήματα, όπως ένα μακρύ μενταγιόν, για να αναδείξετε την εμφάνισή σας. Φορέστε μια τουνίκ σε ανοιχτό χρώμα με σκούρο παντελόνι, ή αντίστροφα, ενώ για τα παπούτσια τα ιδανικά είναι οι μπαλαρίνες ή οι μπότες.

 

Μπλούζες με prints

Μη φοβηθείτε να φορέσετε και μια λίγο πιο εκκεντρική μπλούζα στο γραφείο, αν ταιριάζει με τα χρώματα και τη διάθεσή σας. Τα prints είναι μοντέρνα μοτίβα, τα οποία δεν προκαλούν στο γραφείο, αν οι αποχρώσεις τους είναι ουδέτερες. Διαλέξτε ένα αέρινο σχέδιο, για να αποφύγετε το σύνολο να γίνει πιο βραδινό.

Μπλούζα με σακάκι

Όταν φοράτε σακάκι, μπορείτε να κάνετε αρκετούς πειραματισμούς στη μπλούζα που θα φορέσετε από μέσα. Ειδικά αν δεν πρόκειται να βγάλετε το σακάκι, τότε η ευελιξία σας είναι μεγάλη. Εκτός, δηλαδή, από το κλασική λευκή μπλούζα, μπορείτε να φορέσετε μια μπλούζα με εντυπωσιακά μοτίβα, όπως πουά, ή ακόμα και ένα T-shirt που συνδυάζει το σπορ με το πιο αυστηρό σε ένα ξεχωριστό look.

Βραδινό ντύσιμο

Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε μετά τη δουλειά να πάμε για ένα ποτό, αλλά δεν προλαβαίνουμε να γυρίσουμε σπίτι, για να ετοιμαστούμε για την περίσταση. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με τον εξής απλό τρόπο. Διαλέξτε όποια μπλούζα θέλετε, σε όποιο χρώμα και σχέδιο σας εκφράζει. Από πάνω φορέστε μια κομψή ζακέτα σε ουδέτερο χρώμα, ώστε να έχετε μια στιλάτη και ήσυχη εμφάνιση στη δουλειά. Το μόνο που έχετε να κάνετε το βράδυ είναι να αφαιρέσετε τη ζακέτα και να έχετε το τέλειο στυλ για την έξοδό σας.