Αυτά τα βερνίκια νυχιών θα κάνουν τα χέρια σας να δείχνουν νεότερα

Η κομψότητα δεν έχει ηλικία και η αλήθεια είναι ότι περιποιημένα άκρα και νύχια μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή σας και να σας κάνουν να δείχνετε πολύ νεότερη από ό,τι είστε στην πραγματικότητα. Όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν όμορφες μέχρι τα βαθιά τους γεράματα και σίγουρα αυτό μπορούν να το πετύχουν με τη σωστή φροντίδα κάθε μέρους του σώματός τους. Όσον αφορά στα χέρια, το μανικιούρ με τα παρακάτω βερνίκια νυχιών θα έχει το αποτέλεσμα της νεανικότητας που θέλετε, όμως μπορείτε να κάνετε και κάτι ακόμα. Εκτός από όμορφα βαμμένα νύχια, φροντίστε την επιδερμίδα των χεριών ενυδατώνοντάς την τακτικά μέσα στην ημέρα, ενώ σημαντικό είναι να της κάνετε ένα απαλό peeling μια φορά την εβδομάδα. Τέλος, θυμηθείτε πριν βγείτε έξω, να βάζετε αντηλιακό στα χέρια σας, ώστε να αποφύγετε τα σημάδια γήρανσης και τις μαύρες κηλίδες.

βερνικια νυχιωνΠοια βερνίκια νυχιών να αποφεύγετε

Στα χέρια με εμφανές το πέρασμα του χρόνου είναι σημαντικό να τραβάτε τα βλέμματα στα νύχια σας και όχι στα δάχτυλα ή στο υπόλοιπο χέρι. Έτσι, καλό είναι να μην προτιμάτε βερνίκια νυχιών σε nude ή γενικά ουδέτερες αποχρώσεις, διότι ναι μεν θα έχουν ένα περιποιημένο και κομψό αποτέλεσμα, όμως δεν θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν με τον τρόπο που θέλετε. Αντίστοιχα, για τον ίδιο λόγο μην προτιμάτε τα περλέ χρώματα, τα οποία είναι δημοφιλή στις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, επειδή θεωρούνται διακριτικά, όμως τελικά πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο. Επίσης, τα βερνίκια νυχιών σε μπλε ή πολύ σκούρες και ψυχρές αποχρώσεις θα τονίσουν τις φλέβες και τις κηλίδες στα χέρια σας, ενώ θα τα κάνουν να μοιάζουν και πολύ χλωμά.

Ποια βερνίκια νυχιών να προτιμάτε

Η πιο νεανική απόχρωση είναι το κόκκινο, αφού από τη μία τραβάει τα βλέμματα και από την άλλη, χάρη στη ζεστή υφή του, φωτίζει τόσο τα νύχια όσο και το δέρμα των χεριών. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε το πολύ σκούρο κόκκινο που έχει ως βάση το μπλε και να προτιμήσετε κόκκινα βερνίκια νυχιών σε πιο πορτοκαλί αποχρώσεις. Το ίδιο ισχύει και για το ροζ. Για να καταλάβετε αν το βερνίκι νυχιών είναι ψυχρό ή θερμό, βάλτε το δίπλα στο χέρι σας. Αν το δείχνει πιο χλωμό, τότε είναι ψυχρό, ενώ αν το φωτίζει και το δείχνει πιο μπεζ, τότε είναι θερμό. Οι θερμές αποχρώσεις έχουν το πλεονέκτημα ότι απαλύνουν τις αντιθέσεις και κάνουν τα χέρια να μοιάζουν πιο νεανικά. Για το καλοκαίρι, πολύ όμορφο αποτέλεσμα έχει και το πορτοκαλί βερνίκι, αλλά και το κοραλλί που είναι πιο απαλό και αποτελεί μια λιγότερο τολμηρή επιλογή.

Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείπετε να διατηρείτε τα νύχια σας υγιή τρώγοντας σολομό, αυγά, κοτόπουλο και πράσινα λαχανικά. Αν τα νύχια είναι υγιή, τότε το μανικιούρ θα δείχνει νεανικό και καλοφτιαγμένο. Επειδή, όμως, τα νύχια τείνουν να γίνουν πιο εύθραυστα με την πάροδο της ηλικίας, καλύτερα είναι να τα διατηρείτε σχετικά κοντά, με το σχήμα που σας αρέσει (οβάλ ή τετράγωνο), το οποίο θα αναδείξει και το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών.